Windows Media Player

Windows Media Player 12.0

Multimedia player integrat în sistemul de operare Windows
Evaluare utilizator
4.0  (40,673 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
12.0.9600 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Redaţi fişiere video şi audio, crea şi gestiona o bibliotecă care conţine dumneavoastră cântece şi muzică culegere, arde CD-uri şi DVD-uri sau fluxul de conţinut vă uitaţi la un alt aparat.
Dezvoltat de iubitori de conținut multimedia, pentru iubitori de conținut multimedia. Windows Media Player 12— disponibil doar cu Windows 7—redă mai multă muzică și conținut video ca oricând!

Reda mai mult conținut multimedia...
Windows Media Player 12 are suport nativ pentru multe formate populare video și audio, inclusiv 3GP, AAC, AVCHD, MPEG-4, WMV și WMA. De asemenea suporta cele mai multe fișiere de tipul AVI, DivX, MOV și Xvid.

...în mai multe locuri
Noua caracteristică Play To face streaming de muzică și video către alte PC-uri care au Windows 7 sau dispozitive compatibile din jurul casei. Cu "Remote Media Streaming" vă puteți bucura de muzică sau conținut video din PC-ul dumneavoastra de acasa, oriunde v-ați afla.

Modalități noi de redare
Noul mod Now Playing este o abordare a minimalismului: Arată doar controalele de care aveți nevoie, așa încât nimic nu intervine între muzica și videoclipul dumneavoastră. O noua bara de activități miniatură cu butoane de control pentru redare face previzualizarea mai ușoră și mai distractivă.

Ușor și mai distractiv
Bucurați-vă de redare inteligentă a DVD-urilor, previzualizare de 15 secunde a melodiilor , Jump Lists pentru accesarea rapidă a conținutului favorit. Și asta doar pentru început.

Notă: Disponibil doar pentru Windows 7. Windows Media Player 12 este integrat în Windows 7 de aceea nu este necesar un nou download.

Sumarul recenziei

Pro

  • Pre-instalat în Windows
  • Codec-uri audio si video incluse
  • Media sharing extins și simplificat in retea si pe internet
  • "Jump Lists" customizabile

Contra

  • Unele caracteristici utile nu sunt incluse (de exemplu, modul "party")
  • Nu poate fi folosit cu sisteme de operare mai vechi decât Windows 7
Informații actualizate în data de:

Descărcă pentru Mac