Windows Media Player

Windows Media Player 12.0

Multimediaspelare integrerad i operativsystemet Windows
Användarbetyg
4.0  (40,673 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
12.0.9600 (Se alla)
Utvecklare:
Spela upp video och ljudfiler, skapa och hantera ett bibliotek som innehåller dina låtar och musiksamling, bränna CD- och DVD-skivor eller direktuppspela innehåll du tittar på till en annan enhet.
Gjord av musik och video älskare, för musik och video älskare. Windows Media Player 12 - finns bara för Windows 7-har mer musik och videos tillgängliga än någonsin!

Spelar flera format...
Windows Media Player 12 har inbyggt stöd för många populära ljud och video format - såsom 3GP, AAC, AVCHD, MPEG-4, WMV, och WMA. AVI, DivX, MOV, och Xvid filer stöds också.

...på fler ställen
Den nya Play To förmågan streamar musik och video till andra PCs som kör Windows 7 eller kompatibla enheter i hemmet. Med Remote Media Streaming kan du njuta av musik eller videos från din hemma PC när du är på språng.

Nya uppspelnings inställningar
Den nya inställningen "Now Playing" är en studie i minimalism: Den visar endast de inställningar du behöver, så att ingenting kommer emellan dig och din musik eller video. En ny tumnagels panel med återspelnings-kontroller gör förhandsgranskningen enklare och roligare.

Enklare, roligare
Njut av smartare DVD spelning, 15 sekunders försmak av sånger, Jump Lists för att snabbt komma till favorit material. Det är ändå bara början.

Obs: endast Tillgängligt i Windows 7. Windows Media Player 12 levereras som en del av Windows 7 och är inte tillgängligt som en separat hämtning.

Recensionssammanfattning

Fördelar

  • Förinstallerad i Windows
  • Inbyggda ljud och video koder
  • Förstärkt och förenklad
  • delning av media via nätverk och Internet
  • Anpassningsbara listor för att hoppa mellan innehåll

Nackdelar

  • Några användbara funktioner ingår inte (exempel party mode)
  • Kan inte användas på äldre operativsystem än Windows 7
Info uppdaterad:

Ladda ned för Mac